wo

27 nov

Bijeenkomst over track-and-trace bij Kisjes

16:30event

Vijf Apeldoornse bedrijven presenteren het door hun ontwikkelde track-and-tracesysteem waarmee ze containers kunnen opsporen.

Op 27 november organiseren vier Apeldoornse containerbedrijven en één Apeldoorns IoT-bedrijf een bijeenkomst waarin zij gezamenlijk het door hen ontwikkelde track-and-tracesysteem demonstreren. De sensoren in dit systeem, toegepast op containers, bieden veel mogelijkheden, zoals tracen tijdens en na diefstal en live inzicht in waar containers zich bij je klanten bevinden. De sensoren communiceren via het LoRa-netwerk. Aan het systeem is een tweetal jaren met elkaar gewerkt. Het unieke van deze sensoren is dat ze langjarig kunnen functioneren, zonder stroomaansluiting, waardoor ze breder inzetbaar zijn dan alleen op containers.

Zet deze datum vast in jouw agenda, dan kun je met eigen ogen zien hoe het systeem werkt en afwegen of je het ook in jouw bedrijf kan inzetten.

Klik HIER om je aan te melden!

De deelnemende bedrijven in dit project zijn: Van Gerrevink, Jan Zevenhuizen, Kisjes, Circulus Berkel en Jeng IoT. Het project is financieel ondersteund door RCT (Regionaal Centrum voor Technologie) Gelderland. 

Kisjes, Kanaal Zuid 114 te Apeldoorn