do

24 sep

1

Help je werknemer Financieel Fit!

16:30event

Een medewerker met schulden kost een werkgever gemiddeld €13.000 euro per jaar door meer ziekteverzuim, productiviteitsafname en het verwerken van loonbeslag. Daar moet je toch wat mee doen?

Een financieel fitte werknemer verricht zijn werk met aandacht en heeft ruimte om vooruit te kijken. Dat is niet vanzelfsprekend: bij 62% van de werkgevers komt personeel met geldzorgen voor. Hoewel financiële fitheid in eerste instantie een verantwoordelijkheid is van de werknemer, kan je als werkgever een belangrijke rol spelen. Hoe? Dat vertellen we tijdens de themawebinar ‘Financieel fitte werknemers’ georganiseerd door BedrijvenKring Apeldoorn en VNO-NCW Stedendriehoek op donderdag 24 september a.s.

Programma

Onder leiding van Priscilla Trip komen diverse experts en ervaringsdeskundigen aan het woord waaronder Clairette van der Lans, projectleider ‘Wijzer in geldzaken’ van het Ministerie van Financiën.

Flyer Financieel Fitte Werknemers

Speciaal voor werkgevers hebben BKA, VNO-NCW Midden en Apeldoorn Financieel Fit (Moedige Dialoog Apeldoorn) een flyer ontwikkeld met praktische tips. Hoe herken je een werknemer met schulden en wat kan je doen om hem te helpen?

Aanmelden

Aanmelden voor deze webinar kan HIER.

Na aanmelding ontvangt u een link naar de webinar