do

31 okt

Informatiebijeenkomst over stikstof op 31 oktober

17:00event

Loopt u bij uw plannen en projecten ook tegen de eisen aan die er worden gesteld ten aanzien van de stikstof uitstoot? De gemeente gaat hierover graag met u in gesprek.

Nu de Adviescommissie Remkes met aanbevelingen is gekomen en de Rijksoverheid een standpunt heeft ingenomen, wil de gemeente Apeldoorn op donderdag 31 oktober met u kennis delen over de stikstofuitspraak van de Raad van State en de gevolgen daarvan. Ondernemers, projectontwikkelaars, samenwerkingspartners en initiatiefnemers met ruimtelijke plannen en ontwikkelingen, hebben behoefte aan informatie en duidelijkheid. Die willen we u zo veel mogelijk bieden.

De gemeente Apeldoorn nodigt u daarom uit voor de informatiebijeenkomst stikstof op donderdag 31 oktober van 17.00 – 18.30 uur in het MFC Klarenbeek, Sportpark de Pauw, Bosweg 14, 7382 CC Klarenbeek.

Medewerkers van de gemeente en Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) informeren u dan over de achtergronden van stikstof. Zij gaan met u het gesprek aan over hoe wij samen onze doelen kunnen verwezenlijken en welke openingen het advies van commissie Remkes hopelijk biedt voor vergunningaanvragen en ruimtelijke initiatieven. 

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via pas@apeldoorn.nl.

MFC Klarenbeek, Sportpark de Pauw, Bosweg 14, 7382 CC Klarenbeek