do

17 okt

1

Meer dan goud! Samen werk maken van de Apeldoornse economie

18:00event

Op 17 oktober 2019 organiseert de Economische Alliantie* samen met OBAN, ABC  en de Rabobank dé netwerkwerkbijeenkomst voor ondernemend Apeldoorn.  Samen maken en houden we onze stad economisch sterk!

Wat kan je verwachten?

Niet alleen gaan verschillende initiatieven en projecten op de zeepkist, ook jij kan jouw idee voor een project of initiatief tijdens de Dragons’ Den presenteren! Én daarmee kans maken op een van de Ondernemen-055-cheques ter waarde van €1000,- om jouw idee verder uit te werken. Levert jouw idee een bijdrage aan de Uitvoeringsagenda Economie van Apeldoorn? Geef dit aan bij je aanmelding en dan laten we weten of je mag pitchen voor de jury.

Programma

18.00 Inloop met een broodje

18.30 Welkomstwoord

18.40 Dragons’ Den

19.00 Elis Ligtlee “Meer dan Goud”

19.45 Projecten op de zeepkist

20.00 Uitslag Dragons’ Den

20.15 Napraten onder het genot van een drankje

Locatie: NewTechPark in Apeldoorn

(AREA055 op het Zwitsalterrein).

Jij bent er toch ook bij?

Aanmelden via doen@ondernemen055.nl.

Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn 2017-2022

Bedrijfsleven, organisaties in zorg, onderwijs en gemeente hebben een gezamenlijke Uitvoeringsagenda gemaakt voor de versterking van de economie van Apeldoorn. De ambitie en uitdaging van de agenda is om de economische positie van Apeldoorn uit te bouwen en te versterken. Daarbij richten we ons op drie speerpunten: het realiseren van een excellent vestigingsklimaat- en plaats, het vernieuwen en versterken van de arbeidsmarkt en de inzet op duurzaamheid en circulariteit. 

De Uitvoeringsagenda heeft als doel om te stimuleren, verbinden en communiceren. We streven daarom naar een voortdurende stroom aan projecten die onze economie helpen versterken. Die ondersteunen we! Aan het einde van de avond krijg je een update van De Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn 2017-2022 mee naar huis.

* De Economische Alliantie is een samenwerking tussen de Bedrijvenkring Apeldoorn, VNO-NCW Midden, gemeente Apeldoorn en Aventus.

NewTechPark Apeldoorn, AREA 055, Zwitsal Apeldoorn