vr

15 feb

1

Ontbijtsessie met informatie over aanvragen SDE+ subsidie voor grootverbruikersaansluiting

08:00event

Denkt ú wel eens na over de mogelijkheden en financiële voordelen van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Op 12 maart wordt de SDE+ subsidie voor bedrijven met een grootverbruikersaansluiting (>3x80A) opengesteld, dus dit is hét moment bij uitstek om u te laten informeren. Taskforce Zonne-energie Apeldoorn organiseert daarom samen met de BKA een Ontbijtsessie Zonne-energie op 15 februari 2019. U bent van harte welkom!

Na een welkomstwoord door wethouder Mark Sandmann schetst projectleider Anne ten Brummelhuis een goed beeld van de mogelijkheden van zonne-energie en het aanvragen van de SDE+ subsidie. Hans van Kampen van VRM zal daarna zijn ervaringen uit de praktijk met u delen. Uiteraard is er daarna voldoende ruimte om uw vragen te stellen. Mocht u na dit ontbijt de mogelijkheden voor uw bedrijf vrijblijvend in kaart willen laten brengen en begeleiding ontvangen bij het aanvragen van de subsidie vanuit de Taskforce, dan kunt u hier tijdens de bijeenkomst voor intekenen.

Aanmelden en praktische informatie 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar taskforcezon@ovij.nl. Het ontbijt wordt uiteraard geheel verzorgd.

datum: 15 februari van 08.00 – 09.00 (inloop vanaf 07.30)

locatie:VRM, oude Apeldoornseweg 36, Apeldoorn

Wilt u naast zonne-energie ook aan de slag met verdere verduurzaming van uw pand of bedrijfsvoering, kunt u contact opnemen met de energieregisseur Han Meurs bedrijven@energiekapeldoorn.nlof 06-10163062.

Over de Taskforce Zonne-energie

De Taskforce Zonne-energie van Omgevingsdienst Veluwe IJssel is een initiatief van de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst om grootschalige toepassing van zonne-energie te versnellen door bedrijven en instellingen in dit proces te adviseren en te ondersteunen. Kijk ook op Taskforce Zonne-energievoor meer informatie. 

Vriendelijke groet, mede namens de BKA,

Anne ten Brummelhuis

Projectleider Taskforce Zonne-energie

VRM, Oude Apeldoornseweg 36 te Apeldoorn